25 Μαΐου 2017

Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σαςΔιαδραστικό  ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την προσωπική σας ζωή. Η εφαρμογή αυτή εμφανίζει ένα ημερολόγιο στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος των Windows. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ο βαθμός της οπτικής προσαρμογής που υποστηρίζει.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τη θέση του ημερολογίου στην οθόνη, το μέγεθος, το χρώμα, τη διαφάνεια, τη γραμματοσειρά, σκιές, το διάστημα μεταξύ των ημερομηνιών. Το ημερολόγιο είναι εξαιρετικά διαισθητικό κάνοντας διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τις ημερομηνίες θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο δημιουργίας εργασιών, ή ένα παράθυρο διαχείρισης εργασιών, αν υπάρχουν εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου υποστηρίζει ορθογραφικό έλεγχο και μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε ειδικούς χαρακτήρες, εικόνες, πίνακες και συνδέσμους από τοπικά δίκτυα και web.

Interactive Calendar 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" Διαδραστικό  ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την πρ...


1 σχόλιο:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>