//Add More external stylesheets Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας



Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας

read

Διαδραστικό ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την προσωπική σας ζωή. Η εφαρμογή αυτή εμφανίζει ένα ημερολόγιο στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος των Windows. 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ο βαθμός της οπτικής προσαρμογής που υποστηρίζει. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τη θέση του ημερολογίου στην οθόνη, το μέγεθος, το χρώμα, τη διαφάνεια, τη γραμματοσειρά, σκιές, το διάστημα μεταξύ των ημερομηνιών. 

Το ημερολόγιο είναι εξαιρετικά διαισθητικό κάνοντας διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τις ημερομηνίες θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο δημιουργίας εργασιών, ή ένα παράθυρο διαχείρισης εργασιών, αν υπάρχουν εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου υποστηρίζει ορθογραφικό έλεγχο και μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε ειδικούς χαρακτήρες, εικόνες, πίνακες και συνδέσμους από τοπικά δίκτυα και το διαδίκτυο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Interactive Calendar


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!