Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Νοεμβρίου 2016

FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα



Το Fritzing είναι ένα open-source λογισμικό για την υποστήριξη ηλεκτρονικού σχεδίου για επαγγελματίες αλλά και για χομπίστες που θα τους βοηθήσει μέσα από ένα απλό και απόλυτα κατανοητό μενού να σχεδιάσουν και να φτιάξουν δημιουργικά διαδραστικά ηλεκτρονικά κυκλώματα (σχέδιο) και τυπωμένα κυκλώματα. Το μενού του προγράμματος υποστηρίζει και ελληνικά, αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το και τρέξτε την εφαρμογή από το εκτελέσιμο αρχείο Fritzing (δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση). Σε αντίθεση με το EAGLE είναι πολύ πιό εύκολο στην σχεδίαση και ο τρόπος αλλά και η δομή του είναι πολύ πιό προσιτή ακόμη και σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X

Fritzing : 0.9.3b

            32 Bit

              64Bit


FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα
4/ 5 stars - "FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα" Το Fritzing είναι ένα open-source λογισμικό για την υποστήριξη ηλεκτρονικού σχεδίου για επαγγελματίες αλλά και για χομπίστες που θα τ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>