Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Οκτωβρίου 2015

Freemake Audio Converter : Μετατροπέας ήχου με εκτεταμένες λειτουργίεςΜετατροπέας ήχου, με εκτεταμένες λειτουργίες για τη διαχείριση των αρχείων ήχου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα η μετατροπή των αρχείων ήχου σε MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG. η εξαγωγή ήχου από αρχεία βίντεο (πάνω από 200 μορφές που υποστηρίζονται) η μετατροπή των αρχείων ήχου σε MP3 players και συσκευές της Apple και η ένωση αρχείων ήχου. 

Freemake Audio Converter 1.1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Freemake Audio Converter : Μετατροπέας ήχου με εκτεταμένες λειτουργίες
4/ 5 stars - "Freemake Audio Converter : Μετατροπέας ήχου με εκτεταμένες λειτουργίες" Μετατροπέας ήχου, με εκτεταμένες λειτουργίες για τη διαχείριση των αρχείων ήχου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα η μετατροπή των ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>