08 Οκτωβρίου 2013

FreeBSD 9.2 : Προηγμένο λειτουργικό σύστημα για σύγχρονους διακομιστές και DesctopTo FreeBSD  είναι ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα για σύγχρονους διακομιστές (servers) desktop, και ενσωματωμένες πλατφόρμες υπολογιστών. Η Βάση του κώδικα του FreeBSD έχει υποστεί πάνω από τριάντα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, βελτίωσης, και βελτιστοποίησης. Έχει αναπτυχθεί και συντηρείται από μια μεγάλη ομάδα ατόμων.

Παρέχει προηγμένες μεθόθους δικτύωσης, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας, και επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης και χρησιμοποιείται από μερικές από δικτυακούς τόπους και μεγάλες εταιρείες όπως η Apple, Cisco,Juniper,NetApp,Yahoo!  και αρκετές άλλες.

Επειδή απευθύνεται σε προxωρημένους χρήστες παρ΄όλο που η εγκατάσταση και η ρύθμιση του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη καλό θα είναι  αν δεν έχετε καμμία  σχετική εμπειρία να αποφύγετε να το εγκαταστήσετε παράλληλα με άλλα λειτουργικά. Λεπτομέρειες για την εγκατάσταση και ρύθμιση βήμα βήμα θα βρείτε εδώ .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: UNIX

 FreeBSD


FreeBSD 9.2 : Προηγμένο λειτουργικό σύστημα για σύγχρονους διακομιστές και Desctop
4/ 5 stars - "FreeBSD 9.2 : Προηγμένο λειτουργικό σύστημα για σύγχρονους διακομιστές και Desctop" To FreeBSD  είναι ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα για σύγχρονους διακομιστές (servers) desktop, και ενσωματωμένες πλατφόρμες υ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια