Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιουλίου 2014

Free Port Scanner : Σαρωτής για τον έλεγχο των θυρών του υπολογιστή σαςΠρόκειται για ένα μικρό, γρήγορο, ισχυρό και απλό στη χρήση σαρωτή για τον έλεγχο των θυρών του υπολογιστή σας. Μπορείτε να σαρώσετε κατ΄αυτό τον τρόπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον υπολογιστή σας, και να κάνετε σάρωση ακόμη και σε προκαθορισμένες περιοχές θυρών, χρησιμοποιεί πακέτα TCP να καθορίσει τις διαθέσιμες και ανοιχτές θύρες, και τις υπηρεσίες που συνδέεται με τη τις συγκεκριμένες θύρες καθώς και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Port Scanner 3.4


Free Port Scanner : Σαρωτής για τον έλεγχο των θυρών του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Free Port Scanner : Σαρωτής για τον έλεγχο των θυρών του υπολογιστή σας" Πρόκειται για ένα μικρό, γρήγορο, ισχυρό και απλό στη χρήση σαρωτή για τον έλεγχο των θυρών του υπολογιστή σας. Μπορείτε να σαρώσε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>