Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Σεπτεμβρίου 2015

FlashBench : Μετρήστε την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων σε USB Flash
Αγοράζοντας κάποιο USB Flash συνήθως αυτό που κοιτάμε κυρίως είναι η χωρητικότητά του σε σχέση με την τιμή του, χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία για άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν όπως είναι για παράδειγμα η ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των δεδομένων. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παράμετρο που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας, αν οι εφαρμογές που θα τρέξουν στο USB Flash θέλουμε να έχουν ικανοποιητική ταχύτητα, για παράδειγμα το να τρέξουμε μέσα από το φλασάκι μας κάποιο λειτουργικό σύστημα (Windows, Linux) κ.λ.π. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το FlashBench. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να αποσυμπιέσουμε το αρχείο που θα κατεβάσουμε, να βάλουμε το στικάκι μας σε κάποια θύρα USB στον υπολογιστή μας και να τρέξουμε το αρχείο FlashBench. Περιμένουμε λίγη ώρα μέχρι να ολοκληρωθούν τα tests, και μέσα στο πλαίσιο του γραφήματος στο τέλος των δοκιμών θα εμφανιστεί ένα link, βάζοντας την διεύθυνση του link στον browser μας θα μας οδηγήσει σε μία σελίδα όπου μπορούμε να δούμε με κάθε λεπτομέρεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων στο στικάκι μας αλλά και να το συγκρίνουμε και με μετρήσεις άλλων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FlashBench : Μετρήστε την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων σε USB Flash
4/ 5 stars - "FlashBench : Μετρήστε την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων σε USB Flash" Αγοράζοντας κάποιο USB Flash συνήθως αυτό που κοιτάμε κυρίως είναι η χωρητικότητά του σε σχέση με την τιμή του, χωρίς να δίνουμε ιδια...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>