Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Οκτωβρίου 2013

Dynamic Draw : Επεξεργαστής γραφικών για VectorTo Dynamic Draw είναι ένας vector graphics editor χρήσιμος για διαγράμματα, σχέδια γραμμές, line drawings, org charts, buttons και άλλα. Μπορεί να εξάγει την εικόνα γραφικών, όπως SVG, JPG, TIFF, PNG, EMF, WMF, PSD, BMP. Επίσης μπορείτε να αντιγράψετε τα αντικείμενα και να τα επικολλήσετε σε άλλες εφαρμογές. 

Για να το εγκαταστήσετε στα Windows 8 επιλέξτε από τις  ιδιότητες-συμβατότητα - προηγούμενη έκδοση των windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Dynamic Draw : Επεξεργαστής γραφικών για Vector
4/ 5 stars - "Dynamic Draw : Επεξεργαστής γραφικών για Vector" To Dynamic Draw είναι ένας vector graphics editor χρήσιμος για διαγράμματα, σχέδια γραμμές, line drawings, org charts, buttons και άλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>