doPDF : Μετατρέψετε οποιοδήποτε τύπο εκτυπώσιμου εγγράφου σε PDF



Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

doPDF : Μετατρέψετε οποιοδήποτε τύπο εκτυπώσιμου εγγράφου σε PDF

read

Δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε εκτυπώσιμο έγγραφο σε αρχείο PDF (Portable Document Format). Λειτουργεί ως εικονικός εκτυπωτής, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε αρχεία PDF από διάφορες μορφές αρχείων, όπως έγγραφα Word, υπολογιστικά φύλλα Excel, παρουσιάσεις PowerPoint, εικόνες και άλλα.

Μόλις εγκατασταθεί, ενσωματώνεται άψογα στο σύστημά σας, εμφανίζεται ως επιλογή εκτυπωτή στο μενού εκτύπωσης οποιασδήποτε εφαρμογής. Για να μετατρέψετε ένα έγγραφο σε PDF, απλά επιλέξτε τον εκτυπωτή doPDF και κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτύπωση". Αυτό δημιουργεί ένα αρχείο PDF που διατηρεί την αρχική μορφοποίηση και διάταξη του εγγράφου.

Το doPDF προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα εξόδου PDF, να επιλέξετε το μέγεθος και τον προσανατολισμό της σελίδας, ακόμη και να προσθέσετε προστασία με κωδικό πρόσβασης στα αρχεία PDF σας για να περιορίσετε την πρόσβαση. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος του αρχείου προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις συμπίεσης, διευκολύνοντας την κοινή χρήση και τη διανομή των PDF σας.

Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές γλώσσες και είναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows, από τα Windows XP έως τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Υποστηρίζει επίσης συστήματα 32-bit και 64-bit, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα συσκευών.

Επιπλέον, παρέχει μια διεπαφή γραμμής εντολών, επιτρέποντας στους προχωρημένους χρήστες να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία μετατροπής PDF και να την ενσωματώσουν στις ροές εργασίας ή στα σενάρια τους.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μια αξιόπιστη, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής εγγράφων σε μορφή PDF. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή doPDF

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!