Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Μαρτίου 2015

Browser Password Decryptor : Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασηςΑνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης μέ το Browser Password Decryptor. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα πατήστε το Start Recovery και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρόγραμμα θα σας αποκαλύψει όλους τους κωδικούς από όλες τις ιστοστελίδες που έχετε επισκεφθεί στο Internet ή στο τοπικό σας δίκτυο, ακόμα και τους κωδικούς του ρούτερ που σας συνδέει στο internet και γενικά οποιαδήποτε ιστοσελίδες που κατά την προσπέλασή τους απαιτούν username και password, και που κατά το παρελθόν είχατε επισκεφθεί. Επιπλέον, μπορείτε να τα εξάγετε σε μορφή HTML τα αποτελέσματα ώστε να είναι πιο εύκολο να τους αποθηκεύσετε ή να τους εκτυπώσετε. 

Browser Password Decryptor : 7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsBrowser Password Decryptor : Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης
4/ 5 stars - "Browser Password Decryptor : Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης" Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης μέ το Browser Password Decryptor. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα πατ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>