Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαρτίου 2017

Εasypdfcloud : Δημιουργήστε, διαχειριστείτε ροές εργασίας και μετατρέψτε έγγραφα PDFTo easypdfcloud είναι ακόμη μία online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να διαχειριστείτε έγγραφα PDF. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία σε PDF, να μετατρέψουμε αρχεία PDF σε Word, να κάνουμε συνδυασμό και μετατροπή εγγράφων Word, Excel, και powerpoint σε PDF και τέλος να δημιουργήσουμε ροές εργασίας.

Μια ροή εργασίας αποτελείται από μια σειρά συνδεδεμένων βημάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια εργασία. Είναι στην ουσία μια απεικόνιση της ακολουθίας των πράξεων, που δηλώθηκαν ως έργο ενός ατόμου, μιας ομάδα προσώπων ή ενός ή περισσότερων απλών ή πολύπλοκων μηχανισμών.Καλό είναι πριν προχωρήσετε στην δημιουργία ροών εργασίας να δείτε το παρακάτω βίντεο ώστε να το κατανοήσετε. Τώρα όσο για τις υπόλοιπες εργασίες νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητές και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση.

 Η χρήση της υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν με όλες τις δυνατότητες ενεργοποιημένες χωρίς κανένα περιορισμό και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι απλά εγγραφή (registration) Τέλος να σημειώσω ότι μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή με τον λογαριασμός σας στο Dropbox ώστε να μπορείτε να ανεβάζετε να επεξεργάζεστε και να σώνετε τα έγγραφά σας απευθείας.

Author's Website:


Εasypdfcloud : Δημιουργήστε, διαχειριστείτε ροές εργασίας και μετατρέψτε έγγραφα PDF
4/ 5 stars - "Εasypdfcloud : Δημιουργήστε, διαχειριστείτε ροές εργασίας και μετατρέψτε έγγραφα PDF " To easypdfcloud είναι ακόμη μία online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να διαχειριστείτε έγγραφα PDF. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να μ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>