Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Οκτωβρίου 2013

AoA Audio Extractor: Eξαγάγετε ήχο ή μουσική από αρχεία βίντεοΕύχρηστη εφαρμογή για να εξαγάγετε ήχο ή μουσική από αρχεία βίντεο. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε ακουστικά κομμάτια από AVI, MPEG, MPG, FLV (Flash Video), DAT, WMV, MOV, MP4, 3GP αρχεία βίντεο και να τα αποθηκεύσετε ως MP3, WAV και AC3 μορφή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσετε τμήμα του ήχου από ένα αρχείο βίντεο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AoA Audio Extractor: Eξαγάγετε ήχο ή μουσική από αρχεία βίντεο
4/ 5 stars - "AoA Audio Extractor: Eξαγάγετε ήχο ή μουσική από αρχεία βίντεο" Εύχρηστη εφαρμογή για να εξαγάγετε ήχο ή μουσική από αρχεία βίντεο. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε ακουστικά κομμάτι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>