Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Δεκεμβρίου 2016

Ad-Aware Free Antivirus : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλο λογισμικόΤο Ad-Aware Free Internet Security σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από spyware, Trojans, root kits, key loggers, και πολλά άλλα. Με ένα σύγχρονο τρόπο λειτουργίας που βασίζεται στην ανίχνευση απειλών και την ολοκληρωμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, το Ad-Aware επικεντρώνεται στις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας. Με ένα πραγματικά απλό αλλά περιεκτικό μενού και χωρίς πολλά εφέ που συνήθως επιβραδύνουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας, θα τον σαρώσει, και θα σας παράσχει την απόλυτη προστασία σε πραγματικό χρόνο ακόμα και για τις πιό πρόσφατες -σύγχρονες απειλές παρέχοντάς σας προστατεύοντας τον υπολογιστή σας από επιθέσεις υποκλοπής κωδικών πρόσβασης, key-loggers, ιούς, spyware, root kits, Trojans,hijackers, key-loggers και άλλες πιθανές επιθέσεις. Στην πλήρη επί πληρωμή έκδοση το πρόγραμμα διαθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες, παρ΄όλα αυτά η βασική του λειτουργία ως antivirus σε πραγματικό χρόνο παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Ad-Aware Free Antivirus 11.14

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ad-Aware Free Antivirus : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλο λογισμικό
4/ 5 stars - "Ad-Aware Free Antivirus : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλο λογισμικό" Το Ad-Aware Free Internet Security σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από spyware, Trojans, root kits, key loggers, και πο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα