Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Φεβρουαρίου 2017

LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο296 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, από εκεί και πέρα μπορείτε να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή ακόμη καλύτερα στο στικάκι σας αφού η εφαρμογή αποτελείται από εφαρμογές portable (δεν χρειάζονται εγκατάσταση) ώστε να τις έχετε  πάντα μαζί.  Αφού κατεβάσετε το αρχείο το τρέχετε, και επιλέγετε που θέλετε να το εγκαταστήσετε Μετά την εγκατάσταση επιλέξτε Download the list of availlable suites. Τέλος επιλέξτε πια από τις τρεις σουίτες και ποιες εφαρμογές θέλετε να εγκαταστήσετε. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε, επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε.

 LiberKey : 5.8.1129

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο
4/ 5 stars - " LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο" 296 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>