Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Ιανουαρίου 2015

SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL RootkitsΤο SpyDLLRemover είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την ανίχνευση spyware και κρυμμένων αρχείων DLL Rootkit. Μπορεί να ανιχνεύσει και να αφαιρέσει Rootkit καθώς και άλλες διεργασίες spyware με τη χρήση πολλαπλών αλγόριθμων ανίχνευσης Rootkit σε συνδυασμό με την in-house heuristics τεχνολογία που διαθέτει, πρόκειται για μία τεχνολογία ανίχνευσης και εξάλειψης κυρίως άγνωστων διεργασιών που ορισμένα antivirus που δεν την διαθέτουν και λετουργώντας με τις παραδοσιακές μεθόδους ανιχνεύουν μόνο τις γνωστές απειλές. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικό του SpyDllRemover είναι η ικανότητά του να καταργήσετε εντελώς Spyware/ Rootkit dlls χρησιμοποιώντας Anti-Rootkit τεχνικές που μπορούν να μαντέψουν όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν πολλά Rootkits ώστε να αποφύγουν την ανίχνευση και την απομάκρυνση τους.

SpyDLLRemover 6.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL Rootkits
4/ 5 stars - "SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL Rootkits" Το SpyDLLRemover είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την ανίχνευση spyware και κρυμμένων αρχείων DLL Rootkit. Μπορεί να ανιχνεύσει κα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>