Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιουνίου 2014

OpenMusicPlayer : O Player με την χαμηλότερη κατανάλωση πόρωνTo OpenMusicPlayer είναι ένας player που το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η πολύ χαμηλή χρήση των πόρων στον υπολογιστή σας . Ακόμη σας παρέχει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τους στίχους ενός τραγουδιού και να ακούσετε ραδιόφωνο από το internet.Σε γενικές γραμμές μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία MP3, OGG, SPX, TTA, FLAC, AAC, WAV, WMA, APE, να δείτε τους στοίχους στα τραγούδια που ακούτε να ακούσετε μουσικά Cd και μουσική από το ίντερνετ.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


OpenMusicPlayer : O Player με την χαμηλότερη κατανάλωση πόρων
4/ 5 stars - "OpenMusicPlayer : O Player με την χαμηλότερη κατανάλωση πόρων" To OpenMusicPlayer είναι ένας player που το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η πολύ χαμηλή χρήση των πόρων στον υπολογιστή σας . Ακ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>