02 Μαΐου 2016

Malwarebytes Anti-Rootkit : Βρείτε και εξαλείψτε rootkits από τον υπολογιστή σαςTo Malwarebytes Anti-Rootkit  είναι ένα νέο εργαλείο, το οποίο έχει ως στόχο να βρει και να εξαλείψει rootkits (Tα rootkitς είναι κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπει την συνεχή πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με προνόμια υπερχρήστη, ενώ κρύβει ενεργά την παρουσία του από τους διαχειριστές με την ιδιότητά του να ενσωματώνεται σε βασικά αρχεία του λειτουργικού συστήματος ή άλλων εφαρμογών.

 Η ανίχνευση ενός rootkit είναι δύσκολη επειδή μπορεί να είναι σε θέση και  να αλλάξει ακόμα και το λογισμικό που προορίζεται για την εύρεσή του). από τον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στη λειτουργία. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση, απλά αποσυμπιέστε το τρέξτε το και ακολουθήστε τον οδηγό του.

Σε πρώτη φάση και πριν ξεκινήσει ο έλεγχος του υπολογιστή σας θα πρέπει είστε συνδεδεμένοι στο internet έτσι ώστε το πρόγραμμα να κατεβάσει τις τελευταίες ενημερώσεις Μετά από αυτό είστε πλέον έτοιμοι να ψάξετε τον υπολογιστή σας, βέβαια το πρόγραμμα είναι ακόμη σε δοκιμαστική μορφή και ενδέχεται να να υπάρξουν ίσως λόγω της υπερευαισθησίες του και κάποιοι ψευδείς συναγερμοί, παρ΄όλα αυτά είναι μία πολύ καλή ιδέα αν υπάρχει βεβαιότητα για την ύπαρξη rootkits που έχετε διαπιστώσει και με άλλο παρόμοιο πρόγραμμα και δεν μπορέσατε να το καθαρίσετε.  

Malwarebytes Anti-Rootkit :  1.09.3.1001

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Malwarebytes Anti-Rootkit : Βρείτε και εξαλείψτε rootkits από τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Malwarebytes Anti-Rootkit : Βρείτε και εξαλείψτε rootkits από τον υπολογιστή σας" To Malwarebytes Anti-Rootkit  είναι ένα νέο εργαλείο, το οποίο έχει ως στόχο να βρει και να εξαλείψει rootkits (Tα rootkitς είναι κ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια