Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Σεπτεμβρίου 2013

Kantaris Media Player :Δωρεάν media Player για βίντεο
Δωρεάν, open source media player ο οποίος παίζει σχεδόν όλα τα φορμά πολυμέσων χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ξεχωριστών codecs. Συνδέεται με μια βάση δεδομένων σε απευθείας σύνδεση για υπότιτλους και μπορεί να παίξει συμπιεσμένα RAR-αρχεία που περιέχουν αρχεία βίντεο.Υποστηρίζει Υποστηρίζει μεταξύ άλλων AVI, MPEG, MGEG-AVC, WMV, MOV, MKV, quicktime, matroska, DivX, XviD, H264, MP3, WMA, OGG αλλά και πολλούς ακόμη τύπους αρχείων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kantaris Media Player :Δωρεάν media Player για βίντεο
4/ 5 stars - "Kantaris Media Player :Δωρεάν media Player για βίντεο" Δωρεάν, open source media player ο οποίος παίζει σχεδόν όλα τα φορμά πολυμέσων χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ξεχωριστών codecs. Συνδέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>