Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Σεπτεμβρίου 2013

GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center
Το GeexBox είναι ένας δωρεάν ανοιχτού κώδικα Media-Center διανομή Linux για φορητές συσκευές και υπολογιστές γραφείου, ένα πλήρως εξοπλισμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί κανείς να ξεκινήσει ωςLiveCD, ή από ένα USB στικ, μια κάρτα SD / MMC ή ακόμη και να το εγκαταστήσει σκληρό δίσκο και έχει σχεδιαστεί με ένα και μόνο στόχο,να ενσωματώσετε όλες τις σημαντικές εφαρμογές πολυμέσων και να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα HTPC. Το GeexBox τρέχει σε x86, PowerPC και συσκευές ARM.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center
4/ 5 stars - "GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center" Το GeexBox είναι ένας δωρεάν ανοιχτού κώδικα Media-Center διανομή Linux για φορητές συσκευές και υπολογιστές γραφείου, ένα πλήρως εξοπ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>