Eusing Cleaner: Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από περιττά αρχεία



Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Eusing Cleaner: Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από περιττά αρχεία

read

Ένα καλό καθαριστικό σύστημα βοηθά στην αφαίρεση των σκουπιδιών και υπολειμμάτων της ασφαλείας του μητρώου ώστε να σας δώσει καλύτερη ταχύτητα. Με την κατάργηση των προσωρινών αρχείων στο Internet, μπορείτε επίσης να προστατέψετε το απόρρητο των επικοινωνιών σας.

Το Eusing Cleaner κάνει ακριβώς αυτό. Βοηθά στον εντοπισμό και την διαγραφή των αχρησιμοποίητων και περιττών αρχείων, άκυρων καταχωρήσεων μητρώου και των παλιών δεδομένων περιήγησης. Λειτουργεί με όλα τα κοινά προγράμματα περιήγησης όπως Internet Explorer, Firefox και Chrome.

Επίσης, καθαρίζει και κάνει defrag στο μητρώο (registy), εξασφαλίζοντας ότι οι παλιές καταχωρήσεις, αχρησιμοποίητες επεκτάσεις αρχείων και άκυρες συντομεύσεις θα αφαιρεθούν με ασφάλεια, μειώνοντας το μέγεθος του μητρώου στο σύνολό του και καθιστώντας έτσι τον υπολογιστή σας γρηγορότερο.

Για την ασφάλεια σας, το Eusing Cleaner μπορεί να πάρει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου και σε περίπτωση που χρειαστεί να το επαναφέρετε. Κάτι που συνιστούμε να κάνετε κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!