Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιουλίου 2016

Collagerator : Δημιουργήσετε καλαίσθητα κολάζΑγαπάτε τις φωτογραφίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλαίσθητα κολάζ με οικογενειακές στιγμές, ή από φωτογραφίες με φίλους σας, τότε ένας από τους καλύτερους και πιό απλούς τρόπους για να το επιτύχετε είναι το collagerator. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ φωτογραφιών από τη συλλογή φωτογραφιών σας ή τις φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς σας με τόσο απλά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Επιλέξτε από το μενού του προγράμματος νέο Collage.
2
Διαλέξτε ένα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα της εφαρμογής:
3
Προσθέστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και μόλις τελειώσετε από το το μενού του προγράμματος πατήστε εξαγωγή επιλέξτε την ανάλυση και σώστε τη φωτογραφία σας σε μορφή JPG,PNG ή σε οποιαδήποτε άλλο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα φορμά και σώστε τη στον υπολογιστή σας


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Collagerator : Δημιουργήσετε καλαίσθητα κολάζ
4/ 5 stars - "Collagerator : Δημιουργήσετε καλαίσθητα κολάζ " Αγαπάτε τις φωτογραφίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλαίσθητα κολάζ με οικογενειακές στιγμές, ή από φωτογραφίες με φίλους σας, τότ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>