Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Σεπτεμβρίου 2013

CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft OfficeΠρόκειται για μία μικρή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σημαίνει ότι μπορεί να τρέχει από αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης, όπως CD, DVD, Zip Disk, USB stick μνήμης και άλλες συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB και που θα μας βοηθήσει να βρούμε το κλεiδί εγκαάστασης για τα windows ή το Microsoft Office. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των φορητών εφαρμογών είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σταθμούς εργασίας και servers χωρίς να προσκρούσουν σε ζητήματα αδειοδότησης και χωρίς να ανησυχείτε για διενέξεις.

Αυτή η έκδοση θα ανακτήσει  το CD-Key για τα Windows και το Microsoft Office αλλά  οι μελλοντικές εκδόσεις του θα περιλαμβάνουν την ανάκτηση κλειδιών για περισσότερες εφαρμογές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft Office
4/ 5 stars - "CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft Office" Πρόκειται για μία μικρή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σημαίνει ότι μπορεί να τρέχει από αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης, όπως CD, DVD...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>