08 Σεπτεμβρίου 2013

BulkImageResizer : Αλλάξτε μαζικά τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
Δεν είναι  λίγες οι εφαρμογές που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν σχετικά με την μετατροπή εικόνων, όμως η σημερινή διαθέτει μία αφοπλιστική απλότητα στην χρήση της και αποτελεί την πιό ιδανική εφαρμογή για την μαζική μετατροπή των φωτογραφιών μας, πιό συγκεκριμένα την αλλαγή των διαστάσεων τους σε διαφορετικές αναλύσεις.

Η χρήση της είναι απλή, επιλέξτε από το Source Folder την διαδρομή για να βρείτε τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλετε να μεταρέψετε, επιλέξτε μετά Destination Folder και καθορίστε που θέλετε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίας σας και μέσω των επιλογών By Percentage ή για όσους θέλουν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε κάποια συγκεκριμένη ανάλυση By Dimensions επιλέξτε το μέγεθος που θέλετε να έχουν, πατήστε resize και σε πολύ λίγο χρόνο οι φωτογραφίες σας θα έχουν μετατραπεί στις διαστάσεις  που έχετε καθορίσει.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και απλά αφού την αποσυμπιέσετε τρέξτε τη μέσα από τον φάκελο BulkImageResizer1.0.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
BulkImageResizer : Αλλάξτε μαζικά τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "BulkImageResizer : Αλλάξτε μαζικά τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας" Δεν είναι  λίγες οι εφαρμογές που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν σχετικά με την μετατροπή εικόνων, όμως η σημερινή διαθέτει μία αφοπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>