Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Σεπτεμβρίου 2013

Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία
Πολλές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση τους, αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία σε φακέλους του συστήματος, αλλά συνήθως δεν καθαρίζουν τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους. Βέβαια τα αρχεία αυτά μπορούν εύκολα να διαγραφούν με το χέρι ή χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο εκκαθάρισης δίσκων.

Ωστόσο, αν το ξεχάσετε ή δεν βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του υπολογιστή σας θα μπορούσατε εύκολα να καταλήξετε με gigabytes από άχρηστα αρχεία. Το AutoCleaner είναι μία απλούστατη εφαρμογή που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα χωρίς εσείς να κάνετε καμία ενέργεια.

Από προεπιλογή το AutoCleaner θα καθαρίζει κάθε 24 ώρες τον υπολογιστή σας κάτι που μπορεί να αλλάξει με την επεξεργασία του αρχείου INI (CleanerConfig) που δημιουργεί το πρόγραμμα κατά την πρώτη εκκίνηση. Απλά ανοίξτε το με κάποιο text editor και αλλάξτε από  τη φράση  HowOftenToRunHours=24  το 24 γράφοντας το χρονικό   διάστημα που θέλετε εσείς να μεσολαβεί μέχρι την εκκαθάριση του δίσκου σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία
4/ 5 stars - "Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία" Πολλές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση τους, αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία σε φακέλους του συστήματος, αλλά συνήθως δεν καθαρίζουν τα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>