24 Σεπτεμβρίου 2013

ArtistX Linux : Mετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε πλήρες Multimedia StudioΜετά από σχεδόν δέκα χρόνια ανάπτυξης και πάνω από δέκα εκδόσεις, το  ArtistX 1.5 multimedia studio  DVD είναι επιτέλους εδώ. Πρόκειται βασικά για μία διανομή βασισμένη στο Ubuntu  που μετατρέπει τον υπολογιστή  σας σε ένα πλήρες multimedia studio. Περιέχει σχεδόν όλα τα διαθέσιμα δωρεάν προγράμματα ήχου, 2D και 3D γραφικά στις πιό τελευταίες τους εκδόσεις  καθώς και το απαραίτητο λογισμικό για  επεξεργασία βίντεο.

Το  ArtistX 1.5 περιλαμβάνει τον  πυρήνα 3.8 του Linux, το GNOME 3.6 και περίπου και πλήθος  δωρεάν πακέτων λογισμικού πολυμέσων, δηλαδή περιέχει σχεδόν τα πάντα.

Συνολικά περιλαμβάνει περίπου 2500 δωρεάν πακέτα λογισμικού πολυμέσων. Τα αρχεία που παράγονται μετο ArtistX μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα σε συσκευές USB ή σε κάποιο CD/DVD ενώ είναι σε λειτουργία. Τέλος μέσω του (wine)  μπορείτε να τρέξετε ικανοποιητικά και αρκετές εφαρμογές των windows.

 
 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux
ArtistX Linux : Mετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε πλήρες Multimedia Studio
4/ 5 stars - "ArtistX Linux : Mετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε πλήρες Multimedia Studio " Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ανάπτυξης και πάνω από δέκα εκδόσεις, το  ArtistX 1.5 multimedia studio  DVD είναι επιτέλους εδώ. Πρόκειτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>