13 Ιανουαρίου 2017

Winx DVD Author: Μετατρέψτε τα DVD σας και προσθέστε μενού και υπότιτλους


To Winx DVD Author είναι όλα-σε-ένα πρόγραμμα δημιουργίας DVD που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε, και να ΄΄κάψετε΄΄ όλα σας τα βίντεο. Ακόμη μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες και μουσική, ώστε να φτιάξετε ένα DVD με μενού, υπότιτλους. Μπορείτε να μετατρέψετε DVD σε AVI, MP4 σε DVD, MKV σε DVD, M2TS σε DVD, M4V σε DVD, FLV σε DVD, ASF, MOV, RM, RMVB, H.264, OGG, QT, MPEG να DVD, κλπ.To DVD Author προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα βίντεο και υποστηρίζει πλήρως Dolby Digital AC-3 ήχο. Επιπλέον, υποστηρίζει οθόνες 16:9 και 4:3 (πρότυπο τηλεόρασης). Θα σας πάρει λιγότερο από 1 ώρα για να μετατρέψετε και να ΄΄κάψετε'' ένα πλήρες 4,2 GB υψηλής ποιότητας DVD.

Βίντεο formats εισόδου : MKV, AVI, ASF, MP4, MPEG, MOD, MOV, WMV, FLV (YouTube), RM, RMVB, Xivd, DviX, H264, 3GP, OGG, QT, VOB.
Εξοδος : DVD Disc, DVD Folder, VOB File

WinX DVD Author 6.3.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Winx DVD Author: Μετατρέψτε τα DVD σας και προσθέστε μενού και υπότιτλους
4/ 5 stars - "Winx DVD Author: Μετατρέψτε τα DVD σας και προσθέστε μενού και υπότιτλους" To Winx DVD Author είναι όλα-σε-ένα πρόγραμμα δημιουργίας DVD που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε, και να ΄΄κάψετε΄΄ όλα σας τα βίντε...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια