31 Μαρτίου 2017

VSDC Free Video Converter : Γρήγορος, ισχυρός και με πολλές δυνατότητες μετατροπέας βίντεοTo VSDC Free Video Converter είναι ένα γρήγορο, ισχυρό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά βίντεο μετατροπέας πολλαπλών φορμά. Ο κύριος σκοπός του είναι να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο από μια μορφή σε μια άλλη. Υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς μορφές, όπως είναι τα : DVD, AVI, QuickTime βίντεο (MOV, QT, MP4 και M4V), MPEG, WMV, FLV, Matroska Video (MKV), RealVideo (RM και RMVB), Mobile Video (3GP και 3G2 ), AMV, HD-video (H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD / MOD και TS) και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει υποστήριξη για όλες τις βασικές μορφές (συμπεριλαμβανομένων των HD-βίντεο) (H.264/AVC, AVCHD, MKV, TOD / MOD, TS), και όλα τα video και audio codecs. Υποστηριζόμενα φορμά: DVD, AVI, MPEG, WMV και ASF, FLV και SWF, MOV, MP4 και M4V, RM και RMVB, 3GP, AMV και άλλα. Χρησιμοποιώντας τις προεπιλογές, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του βίντεο που θέλετε.

Η εφαρμογή έχει ένα τεράστιο αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και συσκευών πολυμέσων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μουσικό κομμάτι ή ένα τμήμα του από ένα αρχείο βίντεο και να δημιουργήσετε το δικό σας soundtrack σε οποιαδήποτε μορφή ήχου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε εύκολα μεμονωμένα καρέ από ένα βίντεο στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε οποιοδήποτε κομμάτι του βίντεο.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε το εικονίδιο VSDC Free Video Converter. Πατήστε files και επιλέξτε Add files για προσθέσετε το ή τα βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε, Add Folders για βίντεο που βρίσκονται μέσα σε φακέλους και Ad DVD αν θέλετε να μετατρέψετε κάποιο DVD.
2
Αν θέλετε να αλλάξετε κάποιες παραμέτρους όπως για παράδειγμα το Frame Rate του βίντεο και την ανάλυσή του επιλέξτε Edit Profile και μέσα απο τις αντίστοιχες επιλογές της εφαρμογής επιλέξτε τις ρυθμίσεις που επιθμείτε και πατήστε Aplly Profile για να τις σώσετε.
3
Μία πολύ χρήσιμη επιλογή του προγράμματος είναι ότι μας παρέχει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε μόνο ένα συγκεκριμένο κομάτι του βίντεο, κόβοντας και αφαιρώντας αυτά που δεν θέλουμε. Πατήστε Editor και επεξεργαστείτε το βίντεό σας πατώντας Αdd maker και μετά Start Selection για να καθορίσετε την αρχή του και And selection το τέλος του, τέλος, πατήστε Aplly Changes για να σώσετε τις αλλαγές σας
4
Αφού τελειώσετε με τις μετατροπές και τις ρυθμίσεις, καθορίστε τώρα που θέλετε δηλαδή να το σώσετε, επιλέγοντας Change name και αλλάζοντας την διαδρομή των φακέλων, τέλος πατήστε Device ώστε να επιλέξετε την συσκευή στην οποία θέλετε να είναι συμβατό το βίντεο σας. Δίπλα στην ένδειξη Device θα δείτε την ένδειξη Formats, επιλέγοντάς τη, ανάλογα με τη συσκευή που έχουμε καθορίσει διαλέγουμε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα φορμάτ που υποστηρίζει και τέλος πατήστε Convert Files για να ξεκινήσει η μετατροπή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


VSDC Free Video Converter : Γρήγορος, ισχυρός και με πολλές δυνατότητες μετατροπέας βίντεο
4/ 5 stars - "VSDC Free Video Converter : Γρήγορος, ισχυρός και με πολλές δυνατότητες μετατροπέας βίντεο" To VSDC Free Video Converter είναι ένα γρήγορο, ισχυρό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά βίντεο μετατροπέας πολλαπλών φορμά. Ο κύριος σ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια