//Add More external stylesheets VSDC Free Video Converter : Γρήγορος, ισχυρός και με πολλές δυνατότητες μετατροπέας βίντεο



Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

VSDC Free Video Converter : Γρήγορος, ισχυρός και με πολλές δυνατότητες μετατροπέας βίντεο

read

To VSDC Free Video Converter είναι ένας γρήγορος, ισχυρός και πλούσιοε σε χαρακτηριστικά βίντεο μετατροπέας πολλαπλών φορμά. Ο κύριος σκοπός του είναι να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο από μια μορφή σε μια άλλη. 

Υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς μορφές, όπως είναι τα : DVD, AVI, QuickTime βίντεο (MOV, QT, MP4 και M4V), MPEG, WMV, FLV, Matroska Video (MKV), RealVideo (RM και RMVB), Mobile Video (3GP και 3G2 ), AMV, HD-video (H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD / MOD και TS) και πολλά άλλα. 

Περιλαμβάνει υποστήριξη για όλες τις βασικές μορφές (συμπεριλαμβανομένων των HD-βίντεο) (H.264/AVC, AVCHD, MKV, TOD / MOD, TS), και όλα τα video και audio codecs. Υποστηριζόμενα φορμά: DVD, AVI, MPEG, WMV και ASF, FLV και SWF, MOV, MP4 και M4V, RM και RMVB, 3GP, AMV και άλλα. Χρησιμοποιώντας τις προεπιλογές, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του βίντεο που θέλετε. 

Η εφαρμογή έχει ένα τεράστιο αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και συσκευών πολυμέσων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μουσικό κομμάτι ή ένα τμήμα του από ένα αρχείο βίντεο και να δημιουργήσετε το δικό σας soundtrack σε οποιαδήποτε μορφή ήχου. 

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε εύκολα μεμονωμένα καρέ από ένα βίντεο στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε οποιοδήποτε κομμάτι του βίντεο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VSDC Free Video Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!