05 Σεπτεμβρίου 2014

Tails : Προστατεύστε την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας στο ίντερνετ
Πρόκειται για ένα ένα live CD που βασίζεται στο Debian με στόχο την παροχή πλήρους ανωνυμίας για το χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των web browser, IRC client, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άμεσων μηνυμάτων, όλα είναι προ-ρυθμισμένα με γνώμονα την ασφάλεια και την ανωνυμία. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor και είναι πολύ δύσκολο να εντοπισθεί.


Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα το γράφετε σε ένα CD-DVD και κάνετε Boot από αυτό,  πριν μπείτε στο μενού του προγράμματος θα σας ζητηθεί να βάλετε κάποιο κωδικό επιλέξτε ένα πολύ ισχυρό και σε λίγο θα έχετε στη διάθεσή σας μία ανώνυμη περιήγηση στο internet. 
Μόλις φορτώσει η εφαρμογή  επιλέξτε More Options  
Αν είστε χρήστης των windows και σας μπερδεύουν τα μενού του linux μην παραλείψετε κατά τη διαδικασία του login  να τσεκάρετε το Activate Micrososft Windows XP.
Αν  αντί για CD-DVD θέλετε να τρέξετε την εφαρμογή μέσα από  USB Stick, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως φαίνονται στις εικόνες πιο κάτω:
Αν επιλέξετε εμφάνιση Debian


Aν επιλέξετε εμφάνιση Windows XP
Πατήστε Clone and Uprade και σε λίγα λεπτά το λειτουργικό θα έχει εγκατασταθεί στο στικάκι σας. Μην ξεχάσετε αν θέλετε να κάνε Βoot από το usb να ρυθμίσετε και την αντίστοιχη επιλογή από και το Βios του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Tails 1.1.1
Tails : Προστατεύστε την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "Tails : Προστατεύστε την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας στο ίντερνετ" Πρόκειται για ένα ένα live CD που βασίζεται στο Debian με στόχο την παροχή πλήρους ανωνυμίας για το χρήστη, συμπεριλαμβανομέν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>