Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Αυγούστου 2013

Sofeh Music Studio : Δημιουργήσετε και επεξεργαστείτε μουσική
Η εφαρμογή απευθύνεται σε μουσικούς ή σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουν  τις  βασικές έννοιες και έχουν κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις στη μουσική. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό μουσικών οργάνων και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τη μουσική σας, να την χωρίσετε σε κατηγορίες και ρυθμούς, να συνδέστε MIDI Keyboard και να παίξετε σε  πραγματικό χρόνο, να προσθέτε φίλτρα και να σώσετε το μουσικό σας κομμάτι σε αρχείο Wave ή MP3.Είναι πλήρης χωρίς περιορισμούς και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το serial nuber (Global Serial Number (Unlock Code) : E7786-00605-7XKQG-00767-00529), θα σας ζητηθεί όταν ανοίξετε το πρόγραμμα για πρώτη φορά. Σαν username βάλτε οποιοδήποτε όνομα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Sofeh Music Studio


Sofeh Music Studio : Δημιουργήσετε και επεξεργαστείτε μουσική
4/ 5 stars - "Sofeh Music Studio : Δημιουργήσετε και επεξεργαστείτε μουσική" Η εφαρμογή απευθύνεται σε μουσικούς ή σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουν  τις  βασικές έννοιες και έχουν κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις στ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>