Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2013

Portrait Illustration Maker : Πώς να φτιάξετε τα δικά σας Avatars
To Portrait Illustration Maker είναι μία πολύ απλή online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε το δικό μας Avatar (μικρά εικονίδια), βέβαια στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε χιλιάδες όμως εδώ θα δούμε πώς μπορούμε μέσα από λίγα απλά βήματα να φτιάξουμε το δικό μας.

Θα βρείτε ένα πολύ απλό και έξυπνο μενού μέσα απο το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα πλήθος διαφορετικών χαρακτηριστικών και να φτιάξετε το δικό σας avatar μέσα σε  λίγα λεπτά . 

Δείτε το σχετικό  βίντεο


Portrait Illustration Maker : Πώς να φτιάξετε τα δικά σας Avatars
4/ 5 stars - "Portrait Illustration Maker : Πώς να φτιάξετε τα δικά σας Avatars" To Portrait Illustration Maker είναι μία πολύ απλή online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε το δικό μας Avatar (μικρά εικονί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>