Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Αυγούστου 2013

Polyglot 3000: Αυτόματη αναγνώριση γλώσσας κειμένων ή λέξης
To Polyglot 3000 είναι μία εφαρμογή που αναγνωρίζει αυτόματα και γρήγορα τη γλώσσα οποιουδήποτε κειμένου, φράσης ή ακόμη και μεμονωμένων λέξεων και τα μεταφράζει στην γλώσσα που έχετε ορίσει. Είναι διαθέσιμο για Windows 95/98/NT/ME/2000/XP/2003/Vista/2008/7/8.Υποστηρίζει Unicode κείμενα και μπορεί να ρυθμιστεί μόνο για τις πιό δημοφιλείς γλώσσες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Polyglot 3000 3.74


Polyglot 3000: Αυτόματη αναγνώριση γλώσσας κειμένων ή λέξης
4/ 5 stars - "Polyglot 3000: Αυτόματη αναγνώριση γλώσσας κειμένων ή λέξης " To Polyglot 3000 είναι μία εφαρμογή που αναγνωρίζει αυτόματα και γρήγορα τη γλώσσα οποιουδήποτε κειμένου, φράσης ή ακόμη και μεμονωμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>