Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

PhotoSun : Επεξεργασία γραφικών, με έμφαση στην απλότητα και τη χρήση Πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα και την ευκολία στη χρήση.Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις βασικές επιλογές της μέσω εννέα κουμπιών στη γραμμής εργαλείων. Κάντε κλικ στο κουμπί "Περιστροφή", για παράδειγμα, και η τρέχουσα εικόνα περιστρέφεται κατά 90 μοίρες, ενώ υπάρχουν επίσης και οι επιλογές της απλή περικοπής και καθώς και η σχετική επιλογή Red Eye της αφαίρεσης δηλαδή του φαινομένου των κόκινων ματιών στις φωτογραφίες.

Αυτό όμως που πραγματικά αξίζει τον κόπο να δείτε και το δουλέψετε είναι η απλότητα των έτοιμων frames που με μεγάλη ευκολία μπορούμε να ΄΄κορνιζώσουμε΄΄ τις φωτογραφίες μας αλλά και η δυνατότητα κολάζ που μας παρέχει με τις έτοιμες επιλογές του.

 Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι αν και το πρόγραμμα δε έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την απλότητα και η ευκολία όμως που μας παρέχει στην απλή επεξεργασία εικόνας και της δυνατότητας σε κάποια εφέ γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σίγουρα θα το προτιμήσουν πολλοί αρχάριοι χρήστες αλλά όσοι βαριούνται τις πολύπλοκες ρυθμίσεις και επεξεργασίες.

PhotoSun : 14.2.1.1
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια