Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Δεκεμβρίου 2016

Paint.NET : Ελεύθερο λογισμικό εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιώνTo Paint.NET είναι ένα ελεύθερο λογισμικό εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστές που τρέχουν Windows. Διαθέτει μια διαισθητική και καινοτόμα χρήση με υποστήριξη για στρώματα, απεριόριστα undo, ειδικά εφέ, και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία. Μια ενεργητική και αναπτυσσόμενη online κοινότητα παρέχει φιλική βοήθεια, tutorials, και plugins.

Ξεκίνησε την ανάπτυξη του από ένα προπτυχιακό κολέγιο μέντοράς της Microsoft, και επί του παρόντος τηρείται από ορισμένους από τους αποφοίτους. Προορίζονταν αρχικά ως δωρεάν αντικατάσταση για το Microsoft Paint λογισμικό που έρχεται με τα Windows, έχει εξελιχθεί όμως σε ένα ισχυρό απλό επεξεργαστή εικόνας φωτογραφίας.

Έχει σχέση με άλλες ψηφιακές φωτογραφικές μοντάζ πακέτα λογισμικού όπως τα Adobe ® Photoshop ®, Corel ® Paint Shop Pro ®, Microsoft Photo Editor και το GIMP. γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία Paint.NET είναι C #, με ένα μικρό ποσό της C + + για εγκατάσταση και ολοκλήρωση-shell. Ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος σύμφωνα με τους όρους του MIT License. 

Paint.NET 4.0.13

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Paint.NET : Ελεύθερο λογισμικό εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Paint.NET : Ελεύθερο λογισμικό εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών" To Paint.NET είναι ένα ελεύθερο λογισμικό εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστές που τρέχουν Windows. Διαθέτει μια διαισθ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>