11 Νοεμβρίου 2016

ModernView : Επαγγελματικών προδιαγραφών Image ViewerΜε το ModernView η προβολή ή παρουσίαση των εικόνων σας φαίνεται επαγγελματική. Θα σας βοηθήσει να μεγεθύνετε και να μετακινήσετε μεγάλες εικόνες εξαιρετικά ομαλά (ιδιαίτερα σε 120 Hz οθόνες), χωρίς μείωση του μεγέθους της εικόνας. Εμφανίζει όλες τις συνήθεις μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων GIF και RAW (μέσω WIC codecs), προσφέρει ένα πανόραμα επίπεδη/πρότυπο slideshow και υποστηρίζει multi-displays/fullscreen με πλήρη λειτουργικότητα, προεπισκόπηση μικρογραφίας,διαμόρφωση, 2D-κύλισης μετακίνηση, επιλογή ζουμ, και μεγεθυντικό φακό.

ModernView :  3.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


         (32 Bit)

         (64 Bit)
ModernView : Επαγγελματικών προδιαγραφών Image Viewer
4/ 5 stars - "ModernView : Επαγγελματικών προδιαγραφών Image Viewer" Με το ModernView η προβολή ή παρουσίαση των εικόνων σας φαίνεται επαγγελματική. Θα σας βοηθήσει να μεγεθύνετε και να μετακινήσετε μεγά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>