Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Νοεμβρίου 2014

Mobogenie: Μεταφορά δεδομένων μεταξύ του PC και του τηλεφώνου σας

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τρόποι μεταφοράς και ανταλλαγής αρχείων από ένα κινητό android στον υπολογιστή και αντίστροφα,από τα προγράμματα των εταιριών ειδικά για κάθε μοντέλο κινητού μέχρι και πολλές δεκάδες ακόμη εφαρμογές τρίτων. Η σημερινή εφαρμογή αποτελεί μία πολύ απλή λύση μεταφοράς των δεδομένων μεταξύ του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή σας μέσα από ένα απλό και απόλυτα χρηστικό περιβάλλον και όλα αυτά μέσα από πολύ απλές κινήσεις σχεδόν σε ένα κλικ. 

Mobogenie : 3.3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android


Mobogenie: Μεταφορά δεδομένων μεταξύ του PC και του τηλεφώνου σας
4/ 5 stars - "Mobogenie: Μεταφορά δεδομένων μεταξύ του PC και του τηλεφώνου σας" Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τρόποι μεταφοράς και ανταλλαγής αρχείων από ένα κινητό android στον υπολογιστή και αντίστροφα,από τα προγ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>