//Add More external stylesheets ImBatch : Δωρεάν λογισμικό μαζικής επεξεργασίας εικόνας για Windows



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ImBatch : Δωρεάν λογισμικό μαζικής επεξεργασίας εικόνας για Windows

read

Ευέλικτο, ισχυρό λογισμικό μαζικής επεξεργασίας εικόνας για Windows. Σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε και να βελτιστοποιείτε την επεξεργασία και τον χειρισμό μεγάλου αριθμού εικόνων με λίγα μόνο κλικ εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια εφαρμόζοντας ένα ευρύ φάσμα ενεργειών  σε πολλές εικόνες ταυτόχρονα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, είναι η εκτεταμένη συλλογή εργαλείων επεξεργασίας και φίλτρων. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο ενεργειών, που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε, να περιστρέψετε, να αναστρέψετε και να μετατρέψετε εικόνες σε διαφορετικές μορφές. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και να εφαρμόσετε διάφορα καλλιτεχνικά εφέ για να βελτιώσετε τις εικόνες σας. Υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές εικόνας όπως JPEG, PNG, BMP, TIFF και GIF.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλές ενέργειες σε μια ακολουθία και να τις εφαρμόσετε με συγκεκριμένη σειρά. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύπλοκες ροές εργασιών επεξεργασίας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εκτός από τις ενσωματωμένες ενέργειες επεξεργασίας, υποστηρίζει επίσης τη χρήση σεναρίων, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες ή πολύπλοκες εργασίες επεξεργασίας. Σας επιτρέπει ακόμη, να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε τα μεταδεδομένα των εικόνων σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων EXIF, IPTC και XMP. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να προσθέσετε περιγραφές, λέξεις-κλειδιά, πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων και άλλες λεπτομέρειες στις εικόνες σας.

Επιπλέον, υποστηρίζει μαζική μετατροπή εικόνων, επιτρέποντάς σας να μετατρέπετε εικόνες από τη μια μορφή στην άλλη μαζικά. Μπορείτε να καθορίσετε τη μορφή εξόδου, τις ρυθμίσεις συμπίεσης και άλλες παραμέτρους για να προσαρμόσετε τη διαδικασία μετατροπής.

Άλλα χαρακτηριστικά

  1. Υδατογράφημα: Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε υδατογραφήματα κειμένου ή εικόνας στις εικόνες σας, προστατεύοντάς τες και προσθέτοντας στοιχεία επωνυμίας.
  2. Ταξινόμηση και μετονομασία εικόνων: Σάς δίνει τη δυνατότητα να ταξινομήσετε και να μετονομάσετε τις εικόνες σας με βάση διάφορα κριτήρια, όπως το μέγεθος αρχείου, την ημερομηνία και τα μεταδεδομένα.
  3. Επεξεργασία πολλαπλών πυρήνων: Το λογισμικό εκμεταλλεύεται τους επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων, επιτρέποντας ταχύτερη και πιο αποτελεσματική επεξεργασία εικόνας.
  4. Υποστήριξη γραμμής εντολών: Το ImBatch μπορεί να εκτελεστεί από τη γραμμή εντολών, επιτρέποντας την ενοποίηση με άλλες εφαρμογές ή την αυτοματοποίηση εργασιών.

Συνολικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό, δωρεάν  λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για Windows. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος, γραφίστας ή απλά κάποιος που χρειάζεται να επεξεργαστεί μεγάλο αριθμό εικόνων, το ImBatch παρέχει μια αποτελεσματική λύση για την αυτοματοποίηση των εργασιών για την επεξεργασία των εικόνων σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ImBatch


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!