30 Αυγούστου 2013

Κατεβάστε μουσική από το Grooveshark με το SciLor's Grooveshark downloader
Το Grooveshark είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες για να αναζητήσετε και να ακούσετε αγαπημένα σας τραγούδια. Μέσα από ένα πανεύκολο μενού μπορείτε να αναζητήσετε την μουσική που σας αρέσει ανά καλλιτέχνη ανά άλμπουμ ή ανά είδος μουσικής. Το πιό σπουδαίο από όλα είναι ότι για αυτές του τις υπηρεσίες δεν απαιτεί καμία εγγραφή. Ασφαλώς κανείς δεν σας εμποδίζει από το να φτάξετε λογαριασμό και να απολαύσετε κάποιες extra υπηρεσίες όπως για παράδειγμα να αποθηκεύσετε τις δικές σας playlist και τραγούδια και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Αν τώρα δεν σας αρκεί το να ακούτε απλά μουσική και θέλετε να κατεβάσετε και τα αγαπημένα σας τραγούδια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν extra λογισμικό το SciLor's Grooveshark downloader. Η εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση με την ιστοσελίδα Grooveshark και είναι μία δημιουργία τρίτων. Κατεβάστε απλά το πρόγραμμα τρέξτε το, ψάξτε το τραγούδι από την μπάρα αναζήτησης και πατήστε donwload για να τα κατεβάσετε.

Πρίν το χρησιμοποιήσετε διαβάστε απαραίτητα τους όρους χρήσης της εφαρμογής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 SciLor's Grooveshark downloader


Κατεβάστε μουσική από το Grooveshark με το SciLor's Grooveshark downloader
4/ 5 stars - "Κατεβάστε μουσική από το Grooveshark με το SciLor's Grooveshark downloader" Το Grooveshark είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες για να αναζητήσετε και να ακούσετε αγαπημένα σας τραγούδια. Μέσα από ένα πανεύκο...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια