14 Αυγούστου 2013

Free Video Converter : Απλή και γρήγορη μετατροπή βίντεοΠρόκειται για ένα ακόμη δωρεάν  μετατροπέα που υποστηρίζει  αρκετά διαφορετικά φορμά βίντεο. Μπορείτε να εισάγετε για μετατροπή αρχείου τύπου AVI, WMV, MPEG, RM, MOV, ASF κ.λ.π. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα πρέπει να  ξεχωρίσουμε την εφαρμογή για τη ευκολία χρήσης  και την απλότητα του Interface, το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι το πρωτότυπο βίντεο και τη μορφή εξόδου. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το πρόγραμμα.

Αν θέλετε μπορείτε ακόμη να ασχοληθείτε και με πιό προηγμένα χαρακτηριστικά του προγράμματος όπως το να τροποποιήσετε τα πλαίσια, την ποιότητα, την αναλογία, τους κωδικοποιητές, κ.λπ.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Free Video Converter 3.2.0.


WarningΣημείωση:
Κατά την διαδικασία της εγκατάστασης το πρόγραμμα έχει τσεκαρισμένες επιλογές με προγράμματα που δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής, αν δεν επιθυμείτε την εγκατάστασή τους αποεπιλέξτε τα σχετικά πεδία και προχωρήστε κανονικά στην εγκατάσταση της.


Free Video Converter : Απλή και γρήγορη μετατροπή βίντεο
4/ 5 stars - "Free Video Converter : Απλή και γρήγορη μετατροπή βίντεο" Πρόκειται για ένα ακόμη δωρεάν  μετατροπέα που υποστηρίζει  αρκετά διαφορετικά φορμά βίντεο. Μπορείτε να εισάγετε για μετατροπή αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.