Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Μαρτίου 2017

Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας
Όλοι μας έχουμε κάποιες φωτογραφίες από τα παλιά, η κάποιες φωτογραφίες με ατέλειες που προέρχονται από το χρόνο την κακή χρήση ή ακόμη και από φυσικές ατέλειες (κάποια σπυράκια ή μία ελιά για παράδειγμα στο πρόσωπο).Το Blemish Remover είναι μία μικρή εφαρμογή που αφαιρεί γρήγορα τις κηλίδες και άλλες ατέλειες από τις φωτογραφίες σας. Πιό συγκεκριμένα θα σας επιτρέψει να καταργήσετε σημείο προς σημείο τα σημάδια και τις ατέλειες .Κατά την απομάκρυνση των σημείων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δύο συνδεδεμένους κύκλους, τον κύκλο του στόχου που δείχνει περιοχή που πρέπει να αλλάξει, και τον κύκλο του δείγματος που καθορίζει ποια περιοχή της φωτογραφίας πρέπει να διορθώσετε στο συγκεκριμένο το σημείο.
                                                   
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας" Όλοι μας έχουμε κάποιες φωτογραφίες από τα παλιά, η κάποιες φωτογραφίες με ατέλειες που προέρχονται από το χρόνο την κακή χρήση ή ακό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>