Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Μαΐου 2014

FreeMGP: Η πιό ολοκληρωμένη συλλογή με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδιαΤο καλύτερο ίσως και πιό ολοκληρωμένο πακέτο με μια συλλογή από 211 παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το πακέτο είναι Open Sourced ή δωρεάν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα μοιραστείτε αυτό το δίσκο με οποιονδήποτε. Όλα τα παιχνίδια έχουν δοκιμαστεί και έχουν δουλέψει, στα Windows XP στα Windows 7 και  σε Windows 8 x64. Πολλά από τα παιχνίδια έχουν χαμηλές απαιτήσεις οπότε οποιοδήποτε PC μπορεί να τα τρέξει. Μην σας ξεγελάει η ονομασία του (Free Mega Games Pack Vol 1 for Linux) απλά μπορεί να τρέξει και σε Linux μέσω του emulator wine.


ΒΗΜΑΤΑ
  1. Αφού κατεβάσετε τα αρχεία και τα αποσυμπιέσετε, θα προκύψει μία εικόνα iso. Τρέξτε το αρχείο iso που θα κατεβάσετε μέσω του Daemon Tools. ή οποιοδήποτε άλλου παρεμφερούς προγράμματος.
  2. Ανοίξτε το αρχείο iso μέσω του Daemoon Tools :
  3. Αμέσως μετά ανοίγετε το φάκελο installer και τρέχετε το εικονίδιο setup (πάντα με δικαιώματα διαχειριστή)
  4. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή επιλέγετε τα παιχνίδια που θέλετε να εγκαταστήσετε,αν θέλετε να τα εγκαταστήσετε όλα πηγαίνετε στο All και πατώντας το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας επιλέξτε (επιλογή όλων).
  5. Πατήστε το start και σε λίγη ώρα η εφαρμογή θα έχει εγκαταστήσει όλα τα παιχνίδια. Στα δεξιά της οθόνης σας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα βλέπετε παρακάτω εικόνα με την πρόοδο της εγκατάστασης

  Προαιρετικές ρυθμίσεις

Στα Options μπορείτε να ρυθμίσετε αν θέλετε να βλέπετε την πρόοδο της εγκατάστασης ή όχι θα έλεγα να αποεπιλέξετε το Hide Installer, ώστε να βλέπετε τι εγκαθίσταται. Αν δεν ξέρετε μην πειράξετε κάτι άλλο.

Πιθανά προβλήματα και λύσεις
  • Αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει η εγκατάσταση από το setup ανοίξτε το φάκελο insteller και τρέξτε την εφαρμογή GamesInstallers (με δικαιώματα διαχειριστή) και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με τα παραπάνω:  • Αν κατά την αποσυμπίεση των αρχείων υπάρχει λάθος κατεβάστε εγκαταστήστε  και κάντε την αποσυμπίεση με το Winrar

Αφού εγκαταστήσετε τα παιχνίδια απλά τρέξτε πλέον τη συντόμευση του εικονιδίου στην επιφάνεια εργασίας (με δικαιώματα διαχειριστή), επιλέξτε το παιγνίδι που θέλετε να παίξετε και πατήστε start.

Έχετε πλέον στην διάθεση σας 211 κορυφαία δωρεάν παιχνίδια και πολλές ημέρες μπροστά σας για να παίξετε και να τα εξερευνήσετε.

Αφού κατεβάσετε τα αρχεία ένα ένα ή όλα μαζί αν έχετε κάποιο download accelerator αποσυμπιέστε τα (με το winrar) ή οποιοδήποτε σχετικό πρόγραμμα αποσυμπίεσης και θα προκύψει το αρχείο iso

Η δοκιμή έγινε σε υπολογιστή με Windows8 (64bit) με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα στην όλη διαδικασία που περιέγραψα

Free Mega Games Pack Download

http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part01.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part02.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part03.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part04.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part05.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part06.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part07.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part08.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part09.rar http://www.cyvoc.net/freemgp/FreeMGP-Vol1-Linux.part10.rar


FreeMGP: Η πιό ολοκληρωμένη συλλογή με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια
4/ 5 stars - "FreeMGP: Η πιό ολοκληρωμένη συλλογή με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια" Το καλύτερο ίσως και πιό ολοκληρωμένο πακέτο με μια συλλογή από 211 παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το πακέτο είναι Open Source...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>