//Add More external stylesheets Bandizip : Όλα σε ένα Archive Manager



Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Bandizip : Όλα σε ένα Archive Manager

read

Ευέλικτο, φιλικό προς το χρήστη λογισμικό συμπίεσης αρχείων που επιτρέπει στους χρήστες να συμπιέζουν, να αποσυμπιέζουν και να εξάγουν εύκολα αρχεία. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών αρχείων συμπίεσης όπως ZIP, RAR, 7Z, TAR και ISO.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Bandizip είναι οι δυνατότητες συμπίεσης και εξαγωγής υψηλής ταχύτητας. Οι χρήστες μπορούν να συμπιέσουν γρήγορα μεγάλα αρχεία ή φακέλους σε μικρότερα αρχεία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την απόδοση. Ομοίως, η εξαγωγή αρχείων από συμπιεσμένα αρχεία είναι παιχνιδάκι με τη γρήγορη ταχύτητα εξαγωγής του Bandizip.

Προσφέρει επίσης, απρόσκοπτη ενοποίηση με την Εξερεύνηση των Windows, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και τη διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων απευθείας από το μενού περιβάλλοντος. Επιπλέον, το Bandizip παρέχει υποστήριξη για ονόματα αρχείων Unicode και επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία τους για βελτιωμένη ασφάλεια.

Διαθέτει επίσης επιλογές προσαρμογής, όπως η επιλογή μεθόδων συμπίεσης (συμπεριλαμβανομένων των LZMA και PPMd) με βάση συγκεκριμένες απαιτήσεις ή προτιμήσεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών επιπέδων συμπίεσης για να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της μείωσης του μεγέθους του αρχείου και της ταχύτητας επεξεργασίας.

Η δωρεάν έκδοση του Bandizip παρέχει βασικές δυνατότητες για τη συμπίεση και την εξαγωγή αρχείων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να ανοίξουν και να εξαγάγουν διάφορες μορφές αρχειοθέτησης, όπως ZIP, RAR, 7Z, TAR και άλλα. Υποστηρίζει επίσης προστασία με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, η δωρεάν έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν μεγάλα αρχεία σε μικρότερα μέρη για ευκολότερη κοινή χρήση.

Από την άλλη πλευρά, η πληρωμένη έκδοση προσφέρει πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξή του για συμπίεση πολλαπλών πυρήνων, η οποία επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία συμπίεσης χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πυρήνες επεξεργαστή στον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο όταν ασχολείστε με μεγάλα ή πολλά αρχεία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της πληρωμένης έκδοσης είναι η ενσωμάτωσή της με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox, το Google Drive, το OneDrive και το Box. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να συμπιέζουν ή να εξάγουν αρχεία απευθείας από αυτές τις πλατφόρμες αποθήκευσης cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσουν πρώτα στον τοπικό τους υπολογιστή.

Επιπλέον, η πληρωμένη έκδοση  περιλαμβάνει μια γραμμή εντολών (CLI) που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν εργασίες συμπίεσης χρησιμοποιώντας σενάρια ή δέσμες αρχείων. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για προχωρημένους χρήστες που προτιμούν την αυτοματοποίηση ή θέλουν να ενσωματώσουν το Bandizip στις υπάρχουσες ροές εργασίας τους.

Συνοπτικά, ενώ η δωρεάν έκδοση του Bandizip προσφέρει βασικές δυνατότητες συμπίεσης και εξαγωγής αρχείων, η αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση παρέχει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως υποστήριξη συμπίεσης πολλαπλών πυρήνων και ενσωμάτωση με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο εκδόσεων εξαρτάται τελικά από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. 

Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε την πλειονότητα των Archive Manager όπως είναι τα ZIP, 7Z, RAR, ALZ, EGG, TAR, BH, LZH, GZ, BZ2, ISO, CAB, WIM, XZ, ARJ, και Z archives files, ακόμη παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν από συμπιεσμένα αρχεία εκτελέσιμα αρχεία (EXE) και multi-volume (split) archives files. 

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα πολύ γρήγορο αξιόπιστο και με πολλές δυνατότητες, το δοκίμασα και το χρησιμοποιώ και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Υποστήριξη αρχείων:RAR, 7Z, ACE, ALZ, APK, ARJ, BH, BZ, BZ2, CAB, EGG, GZ, J2J, JAR, IMG, IPA, ISO, LHA, LZH, LZMA, PMA, TBZ, TBZ2, TGZ, TLZ, TXZ, UDF, WAR, WIM, XZ, και Z. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Bandizip


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!