04 Μαρτίου 2017

MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα- H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εκάστοτε χρήστη. Δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που για να μπορέσουμε να κάνουμε είσοδο μας ζητάνε να έχουνε εξουσιοδότηση μέσω διαφόρων μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι για παράδειγμα το Facebook το Twiter κ.λ.π. Πώς μπορούμε όμως να συγκεντρώσουμε τις υπηρεσίες που έχουμε κάνει login μέσω αυτών και ακόμη περισσότερο πώς μπορούμε να ανακαλέσουμε αυτή μας την εξουσιοδότηση αφού είναι βέβαιο ότι είναι αδύνατον στις περισσότερες περιπτώσεις να θυμόμαστε και να καταγράφουμε χειροκίνητα την κάθε μας ενέργεια.

- Σε αυτό θα μας βοηθήσει το MyPermissions, ένας δωρεάν browser add-in για τον Firefox, Chrome, Internet Explorer και Safari που σας επιτρέπει να επανεξετάσετε και να επεξεργαστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης για όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες που συνδέονται με ένα ευρύ φάσμα των online λογαριασμών όπως είναι το: Facebook, Twitter, Google, Yahoo , LinkedIn, Dropbox, Instagram, Windows Live, AOL και το Flickr. Tο πρόσθετο ανιχνεύει αυτόματα το Facebook apps σας μαζί με τα δικαιώματα τους, γεγονός που καθιστά εύκολο για σας να επεξεργαστείτε μεμονωμένα δικαιώματα ή να αφαιρέσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές με ένα μόνο κλικ.

- Τα άλλα κουμπιά σας παρέχουν απλώς μια σύνδεση με τη δική σας σελίδα όπου αφού κάνετε login μπορείτε μετά να ανακαλέσετε την πρόσβαση από τυχόν υπηρεσίες που έχετε εγγραφεί. Ακόμη καλύτερα, το πρόσθετο θα σας ενημερώσει μέσω εικονιδίου στη γραμμή κατάστασης του κάθε φορά που μια εφαρμογή από μια υποστηριζόμενη υπηρεσία (Facebook, Google, Twitter, Instagram, το Yahoo! ή το Dropbox) έχει πρόσβαση προσωπικές πληροφορίες σας.


MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα
4/ 5 stars - "MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα" - H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εκάστοτε χ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια