Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαΐου 2017

MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στις εφαρμογές σας- H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εκάστοτε χρήστη. Δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που για να μπορέσουμε να κάνουμε είσοδο μας ζητάνε να έχουνε εξουσιοδότηση μέσω διαφόρων μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι για παράδειγμα το Facebook το Twiter κ.λ.π. Πώς μπορούμε όμως να συγκεντρώσουμε τις υπηρεσίες που έχουμε κάνει login μέσω αυτών και ακόμη περισσότερο πώς μπορούμε να ανακαλέσουμε αυτή μας την εξουσιοδότηση αφού είναι βέβαιο ότι είναι αδύνατον στις περισσότερες περιπτώσεις να θυμόμαστε και να καταγράφουμε χειροκίνητα την κάθε μας ενέργεια.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


- Σας επιτρέπει να επανεξετάσετε δικαιώματα πρόσβασης για όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες που συνδέονται με ένα ευρύ φάσμα των online λογαριασμών όπως είναι το: Facebook, Twitter, Google, Yahoo , LinkedIn, Dropbox, Instagram, Windows Live, AOL και το Flickr.
MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στις εφαρμογές σας
4/ 5 stars - "MyPermissions Cleaner : Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στις εφαρμογές σας" - H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εκάστοτε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα