Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Ιουλίου 2013

music2pc : Αναζητήστε και κατεβάσετε τα αγαπημένα σας MP3Πρόκειται για μία εύχρηστη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας mp3 από μια βάση δεδομένων που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια κομμάτια. Χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερα ασφαλή ασφαλή μέθοδο (όχι BitTorrent peer-to-peer). Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε και να κατεβάσετε το αγαπημένο σας μουσικό MP3.

Απλά εισάγετε το όνομα του καλλιτέχνη ή το όνομα του τραγουδιού και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση. Ακολούθως πατήστε download στην επιλογή που σας ενδιαφέρει. Τα ληφθέντα αρχεία mp3 μπορεί να παίξουν με οποιοδήποτε mp3 player, συμπεριλαμβανομένων των iPad, iPhone, κινητά τηλέφωνα το PSP, iPod, κλπ. 

Το καλύτερο από όλα, music2pc είναι 100% δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς spyware, και χωρίς κανένα χρονικό όριο ή χαρακτηριστικό.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 music2pc 2.17


music2pc : Αναζητήστε και κατεβάσετε τα αγαπημένα σας MP3
4/ 5 stars - "music2pc : Αναζητήστε και κατεβάσετε τα αγαπημένα σας MP3" Πρόκειται για μία εύχρηστη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας mp3 από μια βάση δεδομένων που ξεπερνά ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>