Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Φεβρουαρίου 2015

MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες
Tο MultiMonitorTool είναι ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία με πολλαπλές οθόνες. Με τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε οθόνες, να ρυθμίστε την κύρια οθόνη, να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε τη διαμόρφωση του σε όλες τις οθόνες. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ενέργειες είτε από το περιβάλλον εργασίας χρήστη ή από τη γραμμή εντολών. Το MultiMonitorTool σας παρέχει επίσης ένα παράθυρο προεπισκόπησης, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε μια προεπισκόπηση της κάθε οθόνης σας. 

MultiMonitorTool 1.83

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


       (32 Bit)

              (64 Bit)


MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες
4/ 5 stars - "MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες" Tο MultiMonitorTool είναι ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία με πολλαπ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>