Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουνίου 2014

PPT to SWF Scout : Μετατρέψτε παρουσιάσεις Powerpoint σε Flash


To PPT to SWF Scout είναι μία μικρή εφαρμογή που μετατρέπει παρουσιάσεις (PPT, Powerpoint) σε αυτόνομες παρουσιάσεις flash με πλοήγηση και προ-φορτωτή, με προσαρμοσμένο λογότυπο, διατηρώντας τις γραμματοσειρές, τις επικεφαλίδες, και τις εικόνες παρέχοντας μία υψηλής ποιότητας μετατροπή. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Powerpoint.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PPT to SWF Scout : Μετατρέψτε παρουσιάσεις Powerpoint σε Flash
4/ 5 stars - "PPT to SWF Scout : Μετατρέψτε παρουσιάσεις Powerpoint σε Flash" To PPT to SWF Scout είναι μία μικρή εφαρμογή που μετατρέπει παρουσιάσεις (PPT, Powerpoint) σε αυτόνομες παρουσιάσεις flash με πλοήγ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>