Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Μαΐου 2016

Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείωνΤο Commander είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης και image viewer. Θυμίζει κατά πολύ το γνωστό πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης Total Commader και χωρίζεται σε δύο οθόνες, μπορείτε να αντιγράψετε και να μετακινήσετε αρχεία και φακέλους να αποσυμπιέσετε αρχεία RAR και ZIP να προβάλλετε εικόνες CR2, BMP, WMF, EMF, JPEG, PNG, MNG, GIF, PCX, ICO, CUR and HIPS, μπορείτε ακόμη να προβάλλετε μικρογραφίες εικόνων να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σαν FTP client να κάνετε σύγκριση περιεχομένων καταλόγου και πολλά άλλα.

Commander : 1.38

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων
4/ 5 stars - "Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων" Το Commander είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης και image viewer. Θυμίζει κατά πολύ το γνωστό πρόγραμμα αρχείων διαχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>