Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Αυγούστου 2015

Decrap my Computer : Αφαιρέστε προεγκατεστημένο λογισμικό από νέους υπολογιστέςTo Decrap είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή αφαίρεση όλων των bloatware που έρχονται προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή σε ένα νέο υπολογιστή με Windows. Μπορεί να χρειαστούν ώρες ή ακόμη και ημέρες για να αφαιρέσετε όλο αυτό το προ-εγκατεστημένο λογισμικό από το νέο υπολογιστή σας, αλλά με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να καταργήσετε πλήρως όλα το αχρείαστο λογισμικό χωρίς καμία παρέμβαση δική σας.

Το προεγκατεστημένο bloatware είναι συχνά ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα των Windows και προσπαθώντας να το αφαιρέσετε διαγράφοντας απλά τους φακέλους εγκατάστασης όχι μόνο δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα αυτά, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλα σημαντικά προγράμματα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τι πρέπει να αφαιρέσετε και το Decrap θα χρησιμοποιήσει τη δική του μηχανή απεγκατάστασης.Το λογισμικό δεν αφορά μόνο τους νέους υπολογιστές, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταργήσετε λογισμικό και από παλαιότερους . Η εφαρμογή είναι δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Decrap my Computer : Αφαιρέστε προεγκατεστημένο λογισμικό από νέους υπολογιστές
4/ 5 stars - "Decrap my Computer : Αφαιρέστε προεγκατεστημένο λογισμικό από νέους υπολογιστές" To Decrap είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή αφαίρεση όλων των bloatware που έρχονται προεγκατεστημένα από το...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>