Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Σεπτεμβρίου 2013

StarWind Converter : Μετατρέψτε εικονικές μηχανές σε αρχεία VHDΤο StarWind Converter είναι ένα εργαλείο μετατροπής για εικονικές μηχανές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε αρχεία VMDK σε VHD αρχεία και VHD σε VMDK καθώς και σε IMG αρχείο το οποίο είναι ένα εγγενές format του StarWind. Μπορεί να μετατρέψει εικονικούς σκληρους δίσκους από VMDK μορφή της μηχανής VMware σε μορφή VHD της Microsoft χωρίς να μεταβάλει την εικόνα προέλευσης.Το  κύριο χαρακτηριστικό του StarWind V2V Converter είναι ότι επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα εικονικές μηχανές από το Direct Attached Storage σε ένα κοινό χώρο αποθήκευσης στο δίκτυο με απλά και γρήγορα βήματα. Ως εκ τούτου, ο καθένας μπορεί να μεταφέρει VMDK ή VHD εικόνες με ασφάλεια σε ένα κοινό χώρο αποθήκευσης. Αυτό επιτρέπει την εικονική ομαδοποίηση server και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και τη διαθεσιμότητα των VM. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

StarWind Converter


StarWind Converter : Μετατρέψτε εικονικές μηχανές σε αρχεία VHD
4/ 5 stars - "StarWind Converter : Μετατρέψτε εικονικές μηχανές σε αρχεία VHD" Το StarWind Converter είναι ένα εργαλείο μετατροπής για εικονικές μηχανές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε αρχεία ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>