Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Σεπτεμβρίου 2016

Tomahawk : Αλλάξτε ριζικά τον τρόπο που ακούτε μουσικήΟ Tomahawk είναι ένας music player που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ακούμε μουσική. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως Player επόμενης γενιάς για τον τρόπο και τις δυνατότητες που δίνει στον χρήστη να ακούσει τη μουσική που βρίσκει σε αποθετήρια μουσικής, και υπηρεσίες streaming μετάδοσης σε όλο τον κόσμο, σας συνδέει επίσης με άλλους υπολογιστές και με τους φίλους σας ώστε να μοιραστείτε τα τραγούδια τους, να περιηγηθείτε στις μουσικές τους συλλογές και να δείτε τις λίστες αναπαραγωγής τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε streaming ραδιόφωνο στο internet φτιάχνοντας το δικό σας σταθμό να δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες και τα κορυφαία τραγούδια από διάφορα online μουσικά charts. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα Player που συνδυάζει την ακρόαση χιλιάδων μουσικών αρχείων και την κοινωνική δικτύωσης μέσα από ένα απλό και όμορφο interface.

Tomahawk :  0.8.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Linux,Mac OS X,  Android


Tomahawk : Αλλάξτε ριζικά τον τρόπο που ακούτε μουσική
4/ 5 stars - "Tomahawk : Αλλάξτε ριζικά τον τρόπο που ακούτε μουσική" Ο Tomahawk είναι ένας music player που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ακούμε μουσική. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως Player επόμενη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>