Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Απριλίου 2016

eFree Converter: Μετατρέψτε online βίντεο, εικόνες, έγγραφα και μουσικά αρχείαTo eFree Converter είναι μία online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να μετατρέψουμε με απλό τρόπο μία παλιάδα από διαφορετικά φορμά αρχείων βιντεο,, εγγράφων, μουσικών αρχείων και εικόνων. Υποστηρίζει αρχεία ήχου : flac, mp3, ogg, wma, aiff, wav, snd, wv, αρχεία κειμένου : pdf, docx, doc, odt, wps, εικόνες: png, jpg, jpeg, gif, bmp, ico, tiff και τύπους αρχείων βίντεο : 3gp, mpeg, avi, flv, mkv, vob, mp4, mov, wmv. Αποθέστε το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε μεταφέροντας το αρχείο με το ποντίκι σας στο διακεκομένο πλαίσιο της εφαρμογής ή πατήστε το πράσινο μπουτόν για να ανεβάσετε το αρχείο σας. Επιλέξτε τη μορφή του αρχείου που θελετε να το μετατρέψετε και αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. 

eFree Converter: Μετατρέψτε online βίντεο, εικόνες, έγγραφα και μουσικά αρχεία
4/ 5 stars - "eFree Converter: Μετατρέψτε online βίντεο, εικόνες, έγγραφα και μουσικά αρχεία" To eFree Converter είναι μία online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να μετατρέψουμε με απλό τρόπο μία παλιάδα από διαφορετικά φορμά ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>