Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Οκτωβρίου 2016

MKV : Δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε όλες τις συκευές
Το MakeMKV είναι μία δωρεάν λύση λύση για να μετατρέψετε βίντεο που έχετε στην κατοχή σας σε ελεύθερη μορφή για να μπορεί να παίξει παντού. Το MakeMKV είναι βασικά ένας επανακωδικωποιητής, που μετατρέπει τα βίντεο που προορίζονται για χρήση σε συγκεκριμένες συσκευές που είναι συνήθως κρυπτογραφημένα σε μια σειρά από αρχεία MKV, διατηρώντας όμως αναλλοίωτες τις βασικές πληροφορίες του βίντεο.

Μπορεί να αποθηκεύσει πολλαπλά video / audio tracks και όλες τις μετα-πληροφορίες έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε Blu-ray και DVD δίσκους με τον αγαπημένο σας player στο λειτουργικό σας σύστημα ή στην αγαπημένη σας συσκευή. Διαβάζει δίσκους DVD και Blu-ray δίσκους, διαβάζει Blu-ray δίσκους που προστατεύονται με τις τελευταίες εκδόσεις τAACS και BD +,διατηρεί όλα τα βίντεο και τα ηχητικά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των HD audio, διατηρεί τα chapters, και όλες τις μετα-πληροφορίες (ομιλούμενης γλώσσας, ήχου τύπου).

Δεν απαιτείται επιπλέον λογισμικό για τη μετατροπή ή την αποκρυπτογράφηση.Βάλτε το DVD στον υπολογιστή σας και περιμένετε λιγο ώστε να το διαβάσει το πρόγραμμα και να αναγνωρίσει τυχόν προστασία. Πατήστε επάνω στο εικονίδιο του δίσκου καθορίστε που θέλετε να αποθηκευτούν τα αρχεία και πατήστε μετατροπή

MakeMKV 1.10.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows , Mac OS X

  


MKV : Δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε όλες τις συκευές
4/ 5 stars - "MKV : Δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε όλες τις συκευές" Το MakeMKV είναι μία δωρεάν λύση λύση για να μετατρέψετε βίντεο που έχετε στην κατοχή σας σε ελεύθερη μορφή για να μπορεί να παίξει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>